Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Yapılan eş zamanlı operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi amacıyla Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan planlı soruşturmada; 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, eski semt garajın şüpheli M.V, M.K, F.Ç, S.A, ve H.D, isimli şahısların sokak satıcılığı yöntemiyle uyuşturucu EXCTASY hap ve ESRAR maddesi satışı yapmak suretiyle uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi.

Söz konusu şüpheliler tarafından soruşturma sürecinde (16) uyuşturucu satışı olayında içici konumda bulunan (17) şüpheli şahsa içimlik olarak hazırlanmış 28,86 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 8 adet uyuşturucu exctasy hap satışı gerçekleştirildiği belirlendi. Bu kapsamda uyuşturucu madde satın alan şahıslar hakkında ?Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak? suçundan işlem yapıldı.

Planlı soruşturma süresinde hedef şüpheliler M.K ve S.A isimli şüpheliler ?6136 SKM ve Bıçakla Kasten Adam Yaralama? suçlarından tutuklanırken, diğer M.V, F.Ç ve H.D isimli hedef şüphelilerin uyuşturucu esrar ve exctasy hap satışına devam ettikleri tespit edildi.

Dün muhtelif adreslere yapılan eşzamanlı operasyonda M.V, F.Ç, ve H.D isimli (3) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında ?Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Satmak ve Kullanmak? suçundan işlem yapılarak bugün adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber