Devrek'e yurt müjdesi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Meslek Yüksek Okulu'na 300 öğrenci kapasiteli bir yurt yapılacağını, bunun içinde 1-2 ay içinde ihalenin yapılacağını, bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ile birlikte Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak'ı ziyaret eden Özcan Ulupınar, Devrek Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik 300 yatak kapasiteli bir yurt yapılması talebinde bulundu.

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner de, Devrek'te böyle bir yurdun kurulması için yerin hazır olduğunu belirterek, Genel Müdür Albayrak'tan gerekli yardımların yapılması talebinde bulundu.

YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak ta, Devrek'te yüksekokul öğrencilerine yönelik bir yurt kurulmasını kendilerinin de istediğini ve bunun için de 1-2 ay içersinde yurt ihalesinin yapılarak inşaat çalışmalarına başlanılacağını kaydetti.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek'te yüksek öğrenim gençliğine yönelik yurt eksikliğini gidermek için yaptıkları çalışma ve girişimlerin sonuç verdiğini belirterek, "Gençlerimizin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü girişim geleceğe yatırım yapmak anlamına gelmektedir. Bizim de hedefimiz öğrencilerimiz için en iyi koşulları sağlamaktır. Bunun için de Devrek Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimize yönelik 300 kapasiteli bir yurdu yapmak için kolları sıvadık ve en kısa süre içinde ihaleye çıkartılarak binanın inşaatına başlayacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber