'İşlerim çok yoğun anneciğim' deyip, sadece telefonla hatır soruyoruz'

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, ''Günümüzde anneler artık telefon ve diğer iletişim araçları ile aranır oldu. Anneler evlatlarını binbir güçlükle büyütüp,onların sadece yüzlerinin gülmesini, mutlu olmasını isterken evlatlar 'İşlerim çok yoğun anneciğim, hiç vaktim yok' deyip sadece telefonla hatır sorar hale geldi.'' dedi.

Anneler Günü'nün dolu dolu geçmesi için evlatlara büyük görevler düştüğünü hatırlatan Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit,"Onlara ne kadar çok hizmet etsek yinede azdır. Çünkü annelerimiz sevginin, saygının, hizmetin, onur ve gururun en büyüğüne layıktır. Onlar karşılıksız severler." ifadelerini kullandı. Son zamanlarda evlatların annelerinden uzaklaşmaya başladığına değinen Özyiğit, teknolojik gelişmelerin aradaki sevgi bağını da zedelediğine dikkat çekti.

Yılda bir günde olsa anneleri unutmamak gerektiğinin altını çizen Kaymakam Özyiğit, ''Anneler gününde bu görev ve sorumluluklarımızı unutmamak, pekiştirmek açısından önemli bir fırsattır. Onlara ne kadar çok hizmet etsek yine de azdır. Çünkü annelerimiz sevginin, saygının, hizmetin, onurun, gururun en büyüğüne layıktır. Hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin değerini bilmeli, onlara saygıda kusur etmemeli, gönüllerini incitmemeliyiz. Unutmamalıyız ki, anaların hakkı ödenmez. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber