Bakan Eroğlu: Kardeşliğimizi pekiştirmek için seferber olacağız

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Tunceli ve bölge uzun yıllar çok acı çekti. Kardeşliğimizi pekiştirmek için hükümet ve bakanlık olarak hizmet etmek için seferber olacağız. Bu bağlamda ilde ağaçlandırma, dere ıslahı ve Munzur Vadisi'ndeki bitki çeşidi ve canlılığın korunması için çalışmalar yapacağız." dedi.

Eroğlu, AK Parti Tunceli 4.Olağan İl Başkanlığı Kongresine katılmak üzere Tunceli'ye geldi. Tunceli İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongrede konuşan Veysel Eroğlu, Tunceli'de hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerle ilgili bilgi verdi. Tunceli'nin uzun yıllar çok acı çektiğini belirten Bakan Eroğlu, "Tunceli ve bölge uzun yıllar çok acı çekti. Kardeşliğimizi pekiştirmek için hükümet ve bakanlık olarak hizmet etmek için seferber olacağız. Bu bağlamda ilde ağaçlandırma, dere ıslahı ve Munzur Vadisi'ndeki bitki çeşidi ve canlılığın korunması için çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Eroğlu, kongredeki konuşmasının ardından Tunceli Valiliği'ne geçti. Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen ve Dersimspor yöneticileri Bakan Eroğlu'na takımlarının formasını hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber