Sağlık Sen Temsilcisi Çoban, hemşirelerin gününü kutladı

Sağlık-Sen Kozan Temsilcisi Çağlar Çoban, Hemşireler ve Anneler Günü dolayısıyla Başhemşire Ayşegül Arık ve yardımcıları Hatice Özdil, Gülhan Dağlı ile Mehtap Uğurcan'a çiçek verip tüm hemşirelere başarı diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 18:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çoban, hastaların en büyük destekçilerinden birinin hemşireler olduğunu belirterek, ?Gece gündüz demeden çalışıp sağlığını kaybetmiş kişilerin durumlarını düzeltmek için uğraşan bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.? dedi.

Hemşireler günü ile anneler gününün kesiştiğini hatırlatan Çoban, bu vesileyle annelik vazifesini de yerine getirerek büyük fedakarlıkta bulunan hemşireleri tebrik etti. Çoban, son günlerde sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin de son bulması temennisinde bulundu.

Kozan Devlet Hastanesi Başhemşiresi Ayşegül Arık ise ülkenin her köşesinde çoğu zaman zor şartlar altında görevlerini özveriyle gerçekleştirerek, halkın sağlığına hizmet eden arkadaşlarını tebrik etti. Hemşireliğin zor ve sabır isteyen bir meslek olmasına rağmen bunu büyük bir özveriyle gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Arık, ?Hemşirelere her konuda yardımcı olan başhekim Sefa Yapıcı ile sendika başkanımız Çağlar Çoban'a teşekkür ederiz." diye konuştu.

Çoban, ayrıca Kozan Sağlık Grup Başkanlığı'na bağlı toplum sağlığı merkezindeki hemşireleri de ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber