Ayrıldığı nişanlısıyla görüşmek isteyince hayatından oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde göğsünden defalarca bıçaklanan geç hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 10:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi olan Tayfun Acar (24) bir süre önce Hacer isimli nişanlısından ayrıldı. Ayrılığın ardından tekrar eski nişanlısıyla görüşmek isteyen Acar'ın bu isteği eski nişanlısı tarafından sürekli reddedildi. Tayfun Acar'ın girişimleri eski nişanlıyı rahatsız edince konu diğer aile bireylerine bildirildi.

Bunun üzerine Hacer'in eniştesi olan Ali Alagül (31) Tayfun Acar'ı Konacık beldesindeki evinin önünde rastlayarak ikili konuyu görüşmeye başladı. Enişte Ali Alagül, baldızı Hacer'in rahatsız edilmemesini isterken, Tayfun Acar'ında bu karşı geldiği öğrenildi.

Bu sırada ikili arasındaki konuşma sert bir tartışmaya dönüştü. İkilinin tartışması dozunu artırmasıyla Ali Alagül, yanında bulunan bıçağı Tayfun Acar'ın göğsüne defalarca sapladı. Olay sonrası Acar yere yığılıp kalırken, Ali Alagül kayıplara karıştı.

Olayı gören vatandaşların polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis geldi. İhbarın ardından kısa süre sonra kavganın yaşandığı yere gelen ambulansa bindirilen Acar, Bodrum Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti. Hastanede 15 dakika müdahale edilen geç yaşama döndürülemedi.

Cinayet zanlısı olarak aranan Ali Alagül ise polisler tarafından kıs kıvrak yakalandı. Ölen gencin yakınları ise Bodrum Devlet Hastanesine akın etti. olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber