Bu kez kitap okumada öğretmenler yarıştı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kitap okumaya teşvik etmek amacıyla öğretmenler arasında ?Benim Öğretmenim de Okuyor' konulu etkinlik düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2012 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son yıllarda öğrencilerin kitap okumalarına yönelik düzenlenen özel okuma saatlerine yönelik uygulamanın bir benzeri bu kez öğretmenler arasında düzenlendi.

Döşemealtı'nda bulunan tüm eğitim ve öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler arasında düzenlenen etkinlikte eğitimcilerden 5 kitap okumaları istendi. Öğretmenlere oluşturulan bir kurul tarafından tam 50 soru yöneltildi. Kitapla ilgili sorulara doğru ve açıklayıcı bilgilerle donatılmış cevaplar veren öğretmenler finale kaldı. Yapılan değerlendirmeler sonrasında Mustafa Ayşe Altun İlköğretim Okulu'ndan Yeliz Ay birinci, Yeniköy İlköğretim Okulu'ndan Habibe Orman ikinci ve Recep Kandemir üçüncü oldu.

Etkinliğe Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer, Milli Eğitim Müdürü Semra Bekâr okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Kaymakam Baygül, ?Çocuklarımıza iyi örnek olabilme adına düzenlenen bu etkinlikten büyük memnunluk duydum. Çocuklarımıza kitap okumanın önemini anlatırken bizlerin de ne durumda olduğu ve nerede bulunmamız gerektiği konusundaki bu eğitici etkinlik öğretmenlerimizi de kitap okumaya teşvik ettiğini gördüm.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber