Vali Bektaş: Yurt dışına her gidişimde Türkiye'ye güvenim artıyor

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar 26 ayrı ülkeyi gezdiğini, her gidişinde Türkiye'ye inancının, güveninin arttığını ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazetecilere, Çin ziyaretini değerlendiren Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "Her gittiğim yabancı ülke sonrası ülkeme olan güvenim çoğalıyor. Ülkemiz gerçekten güzel bir gelişme gösteriyor, bunu dışarıda daha iyi anlıyorsunuz. Eğer kendimizle uğraşmaz üretime yönelirsek bizi kimse tutamaz. Dünyada, Türkiye'nin rakibi yok. Becerikli, çalışkan insan yapısıyla ülkemizin potansiyeli daha fazla. Kastamonu olarak da tanıtıma ve ulaşımı çözmeye yeni başladık, birlikte başaracağız.? dedi.

Rahatsız olmasına rağmen neden çalışıyorsunuz sorusuna ise Vali Bektaş, "Kaybedecek zamanımız yok. Kastamonu'ya hizmet edeceğiz, tek düşüncemiz bu." dedi.

Çin dönüşü, iki kere Ankara ve ardından İstanbul'da Feshane günlerine katılan Vali Erdoğan Bektaş, önceki gün de Karabük'e gitti. Boğazından rahatsızlanan ve sesi kısılan Vali Bektaş, Kastamonu'daki doktorlara muayene oldu ve kendisinin iki gün dinlenmesi tavsiye edildi. Fakat Bektaş çalışmaya devam ediyor. AB Proje Koordinasyon Merkezi'nin toplantısına katılan Bektaş, öğleden sonra bazı yerlerde incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber