Bölge baroları Başkanları Hakkari'de toplandı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren 17 ilin baro başkanları Hakkari Barosu'nun ev sahipliğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de bir otelin toplantı salonunda 17 ilin baro başkanları bir araya gelerek Türkiye ve bölge gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. 2 gün sürecek toplantının ardından yarın sonuç bildirisinin açıklanacağı belirtildi.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan bölge barolarının dönem sözcüsü Hakkari Barosu Başkanı Avukat Kutbettin Beyazıt, bölgede ve ülke genelinde yaşanan sorunları değerlendirmek için bölge baroları olarak bir araya geldiklerin söyledi. Beyazıt, ?Hakkari Barosu'nun dönem sözcülüğü sona eriyor. Bu süre zarfında yaşanan sorunları ve yeni gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulacağız. Toplantının sonuç bildirgesini yarın yapacağımız basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşacağız.? şeklinde konuştu.

Toplantıya Diyarbakır, Van, Batman, Şırnak, Ağrı, Hakkâri, Mardin, Muş, Siirt, Bingöl, Bitlis, Iğdır, Tunceli, Şanlıurfa, Kars ? Ardahan, Elazığ, Malatya baro başkanları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber