Ağrı'da 19 Mayıs coşkusu

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şehri şölen alanına çevirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ağrı'nın en işlek caddesi konumundaki Cumhuriyet Caddesi'ne çeşitli stantlar kurdu.

Cumhuriyet Caddesi'ne kurulan stantlardaki gösterileri heyecanla takip eden vatandaşlar, standları tek tek gezerek gençlerle çeşitli oyunlar oynadı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim burada yaptığı konuşmada, "Öncelikle stantlardaki gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Caddesine farklı spor dallarında stantlar kurduk. Gençlerimiz ve bütün vatandaşlarımız kurduğumuz stantlardan yararlanabilirler. Biz gençlerin bayramını halka açtık. İstedik ki gençlerle halkla iç içe kutlasın bayramını. Ve şimdi görüyoruz ki gerçekten bu durumdan hem gençler hem de vatandaş oldukça memnun. Tekrardan herkesin bayramını kutluyorum." dedi.

Ağrı Cumhuriyet Caddesi'ne kurulan futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, satranç, güreş, sokak tenisi ve topa dara stantları Ağrılı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber