Polis, depremzede öğrencilerle sinemada film izledi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Van depreminden sonra aileleriyle birlikte Eskişehir'e yerleşen 15 öğrenciyi Polis Evi'nde sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Van depreminden sonra aileleriyle birlikte Eskişehir'e yerleşen 15 öğrenciyi Polis Evi'nde sabah kahvaltısında bir araya getirdi. Öğrenciler, polis ile birlikte kahvaltı yaptı, sohbet etti. Depremzede öğrenciler, polislerle birlikte Özdilek Alışveriş Merkezi'nde film izledi.

Öğrenciler daha sonra kendilerini refaket eden polislerle birlikte, Cam Sanatları Müzesi, Atlıhan, Kurşunlu Külliyesi, Sazova Bilim Kültür Parkı'nı gezdi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, etkinliğin gençlerin tarih bilincini arttırarak, milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini açıkladı.

Öğrenciler ise polisin etkinliğinde bir araya gelerek yaşadıkları depremi unutmak istediklerini belirterek "Kötü günler geride kaldı. Eskişehir'de çok mutluyuz. Burada iyi koşullarda eğitim görüyoruz. Bize herkes yardımcı olmaya çalışıyor. ? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber