İlkadım Kaymakamlığı, başarılı öğrencileri Çanakkale'ye gönderdi

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İlkadım Kaymakamlığı, okullarında başarılı olan öğrencileri Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun merkeze bağlı İlkadım İlçe Kaymakamlığı, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında ilçe merkezindeki ilköğretim ve lisede öğrenim gören 80 öğrenciyi Çanakkale'ye gönderdi. İlkadım Kaymakamlığı önünde yapılan uğurlama töreninde konuşan İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, "Geçen sene ilk öğrenci grubumuzu az sayıda da olsa göndermiştik. Bu sene ise sayıyı ilkadım Belediyesi'nin katkıları ile iki katına çıkardık. Bu gezinin manevi değeri çok yüksek, Çanakkale'de metre kareye 6 bin merminin düştüğü, atalarımızın şehit olduğu toprakları gezerek o havayı teneffüs edeceksiniz. Gezi sonrasında Samsun' a güzel duygu ve düşüncelerle dönmenizi temenni ediyorum." dedi.

Uğurlama töreninde bulunan öğrencilerin ailelerinin en az öğrenciler kadar heyecanlı olması dikkat çekti. Aileleri ile fotoğraf çektiren öğrenciler otobüslere binerek Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber