1. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ?1.Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali' başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivale Hollanda, Bulgaristan, İtalya, Çin Halk Cumhuriyeti, İstanbul Devlet Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Ankara Sokak Sanatları canlı heykel performansları ile katıldı. Devlet Tiyatrosu önünden belediye bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan ve Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği ?1.Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatro Festivali'ne katılan ekipler renkli görüntüler oluşturdu. Kortej yürüyüşü Demokrasi Meydanı'nda sona erdi.

Demokrasi Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz, ?Yaklaşık bir yıldır yoğun işbirlikleri ile hazırlanan birçok tiyatral gösteriyi şehrin değişik yerlerinde hem sanat hem de sokak tiyatroları şeklinde izleme imkanı olacak. Bugün başlayacak olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen tüm programlara Gaziantep halkını davet ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber