4 kişilik işe 2 bin 686 kişi başvurdu

Balıkesir'in Edremit Sosyal Yardım Vakfı'nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2012 22:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Kaymakamlığı geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak: Edremit Sosyal Yardım Vakfı'na insan ilişkilerinde başarılı, vakıf çalışmalarının önemini bilen, sosyal yardım konusunda duyarlı yapıda olan, 5510 sayılı Sosyal Sigorta Kanunu uyarınca belirsiz süreli sözleşmeli 3 adet Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi ve 1 adet Büro Görevlisi alınacağı duyurusu yaptı. http://www.sosyalyardimlar.gov.tr adresinden personel alımları bölümündeki başvuru formunu dolduran 2 bin 686 kişinin bu güne kadar başvuruda bulunduğu öğrenilirken, müracaatların 25 Mayıs 2012 günü son bulacağı açıklandı.

Edremit Kaymakamı Osman Tunç, müracaat sayısının 3 bini geçebileceğini söyleyerek rakamın tahmin edilenin çok üzerinde olmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını bildirdi. İnternet sitesinde yapılan açıklamada şu bilgiler yer alıyor; ?En az 4 yıllık Lisans eğitimini tamamlamış olmak. En son yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) P3 türünden en az 60 puan almış olmak. Word , Excell vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. Resmi dairelerde, kurum veya kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak. İnsan ilişkilerinde başarılı vakıf çalışmalarının önemini bilen, sosyal yardım konusunda duyarlı yapıda olmak. 4 yıllık yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak. İhtiyaç durumuna göre mütevelli heyeti tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri tercih edilebilir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber