GESİAD üyeleri, Dünya Ticaret Zirvesi'ne katılacak

Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyeleri 6-7 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne katılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2012 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GESİAD yönetim kurulu üyeleri, yeniden AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'na seçilen Kazım Sunar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan GESİAD Başkan Yardımcısı Ersan Erdoğan, ticaret hayatında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinin özellikle ihracat ağırlıklı çalışmaları, işlerini genişletmeleri, ilimize ve ülkemize daha fazla istihdam ve katma değer oluşturması için çalıştıklarını söyledi.

GESİAD Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar ise derneğin yurt içi ve yurtdışı gezileri başta olmak üzere faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi sundu. 6-7 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da bağlı bulundukları Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü (TDTK 2012), programının bir yenisini Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonuyla gerçekleştireceğini ve Nevşehir'den de çok sayıda firmanın katılacağını belirttiğini kaydeden Sözduyar, "Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tablo ilimizin geldiği noktayı ve derneğimizin çalışmalarının verdiği meyveyi gösteriyor. Dünya Ticaret Zirvesine TUSKON'a bağlı dernekler ve partner kuruluşlarının organize ettiği 85 ülkeden işadamları katılacak. 2006 yılından beri düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsü etkinlikleri uluslararası iş dünyasında önemli bir bilinirlik düzeyine ulaşmıştır. Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü 2012 önceki sene olduğu gibi Sektörel bir program olacak. Program İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Ev Tekstili Sektörlerini kapsayacak. TDTK 2012, geçmiş programların ürün tanıtım stantları, firmalar arası ikili iş görüşmeleri, fabrika ve tesis ziyaretleri gibi temel öğelerini içermeye devam ediyor." diye konuştu.

'GESİAD, EN AKTİF VE BAŞARILI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN BİRİ'

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar ise ziyaretlerinden dolayı GESİAD heyetine teşekkür etti. İktidarda bulunan bir partinin il başkanı olarak sivil toplum kuruluşları ile ilişkilere özel önem verdiklerinin altını çizen Sunar, "GESİAD, Nevşehir'de işadamı ve sanayicilere yönelik olarak faaliyet gösteren en aktif ve başarılı sivil toplum kuruluşlarından biridir. Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yakın işbirliği, fikir alışverişi yapıyoruz. Nevşehir'in ana sektörlerinden olan ticaret ve sanayi alanında faaliyet gösteren GESİAD, yaptığı birbirinden önemli ve başarılı organizasyonlarla da üyelerine ve ilimize büyük katkı sağlıyor. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyor, ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber