Avrupalı eğitimciler, Edirne'de bilişim teknolojileri projelerini inceliyor

Avrupa'dan gelen eğitim yöneticileri, Edirne'deki eğitim kurumlarında uygulanan bilişim teknolojileri projelerini inceliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı (CEDEFOP) kapsamında Avrupalı eğitimcileri ağırlıyor. 4 yıldır gerçekleşen ziyaretlerde her yıl ayrı bir konu işleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulanan bilişim teknolojileri ve Fatih Projeleri'nin incelendiği ziyaret sırasında eğitim yöneticileri kendi ülkelerinde uyguladığı başarılı birbiriyle paylaşacak.

İrlanda, Almanya, Fransa, Hollanda, Danimarka, İsveç, İspanya, Polonya, Macaristan, Estonya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'dan gelen eğitim yöneticileri, Edirne Halk Eğitimi Merkezi, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu İlköğretim Okulu, Süleyman Demirel Fen Lisesi'ni ziyaret ederek Bilişim Teknolojileri Projeleri hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi ve İlhami Ertem Lisesi'ne ziyaretler gerçekleştirecek olan katılımcılar, şehrin kültürel ve tarihi mekanlarından Selimiye Camii ve Sultan II. Bayezid Külliyesi'ni ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber