MHP'den, Belediye Başkanı Demirtaş'a ziyaret

MHP'nin Samsun İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek, yeni yönetimle birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti. Gençlere her zaman fırsat verilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Demirtaş, yönetim kuruluna başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette ilçe teşkilat üyeleri ile tanışan Başkan Necattin Demirtaş, teşkilatın gençlerden kurulu olmasının ileriye dönük büyük hedefleri artıracağını söyledi. Gençlere her zaman fırsat verilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Necattin Demirtaş, "İlkadım ilçe teşkilatımızın başta Başkanı Köksal Şimşek olmak üzere yönetim kurulu üyeleri genç bir kadrodan oluşuyor. Pırıl pırıl, ileriyi görebilen sürekli aktif olan yönetim kurulu birçok başarının altına imza atacaktır. Gençlerin gözlerinden okunan başarılı olma isteği bizleri de şevkle çalışmaya sevk ediyor. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum." diye konuştu.

İlkadım Belediyesi'nin projelerini İlkadım İlçe Teşkilatı olarak yakından takip ettiklerini belirten MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek de Demirtaş'ın her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. MHP'nin Hilal Kart uygulamasını hayata geçirmesinden dolayı Başkan Demirtaş'ı kutlayan Köksal Şimşek, ihtiyaç sahibi insanların Hilal Kart ile birlikte gururu kırılmadan alışveriş yaptığını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber