Teomanpaşa Mahallesi yeni kimliğine büründü

Antalya Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi'ne yaptığı plan tadilatı, yol, park gibi hizmetlerle bölgeye yeni bir kimlik kazandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iki yıl öncesine kadar yoğun bir gecekondulaşmanın olduğu Teomanpaşa Mahallesi'ne, yaptıkları kat artışına yönelik imar plan tadilatı, tapu tahsisi, yol, park hizmetleriyle modern bir kent kimliği kazandırdıklarını söyledi.

?Birlikte çalıştık, birlikte başardık' sloganıyla hareket eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin yatırımcı birimlerinin müdürleriyle birlikte Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir'i ziyaret etti. Hizmetlerle ilgili eksiklikleri yerinde görmek ve problemleri hızlı bir şekilde çözmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tütüncü, bu tür buluşmaların hem mahalleye hem de Kepez'e yapılacak olan yatırımların, birlikte oluşturma anlayışına katkı sağladığını açıkladı. Tütüncü, bugüne kadar Teomanpaşa Mahallesi'nde 3 yeni park, 2 park tadilatı, 3 bin 928 bin metre sıcak asfalt, 5 bin 489 metrekare parke kaldırım hizmeti gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Tütüncü, mahalle sakinlerinin, huzurlu, modern bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber