Kardeşini ve annesini bıçakla öldüren zanlı cezaevine gönderildi

Burhaniye ilçesinde tartıştığı kız kardeşi ve araya giren annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2012 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayatlarını kaybeden anne ve kız ise bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zanlı Mutlu Y. (27), Emniyet'teki ifadesinin tamamlanmasının ardından, Burhaniye Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen anne Saime Y. (49) ile kız kardeş Ayşegül Biçer'in cenazeleri, ilçeye bağlı Börülce Köyü Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ayşegül Biçer'in, bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı, ancak resmi olarak boşanmadığı öğrenildi. İddiaya göre, Yunus Mahallesi Samim Sokak'ta oturan Mutlu Y. ile kız kardeşi Ayşegül Biçer (25) arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mutlu Y., kız kardeşi ve araya girmek isteyen annesi Saime Y.'yi (49) bıçaklamıştı. Ayşegül Biçer, olay yerinde hayatını kaybetmiş, Saime Y. ise kaldırıldığı Burhaniye Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber