57 yaşındaki şahıs, kandil günü 10 yaşındaki küçük kızı taciz etti

Edirne'de 10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de bakkal işletmeciliği yapan C.K.(57), iddiaya göre bakkala çikolata almaya gelen kız çocuğu E.Y(10).'ye ?Kandil bugün gel seni öpeyim' diye yanına çağırdıktan sonra dudaklarını öpüp, vücudunu okşadı. Küçük kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce gülmeye başlayan C.K., ?Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

Olay, Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki C.K.'nın işlettiği bakkal dükkanında meydana geldi. E.Y., 8 yaşındaki kız kardeşi ile birlikte bakkal dükkanına geldi ve buradan çikolata ve poğaça aldı. Bu sırada iddiaya göre C.K., E.Y.'nin kardeşini dışarı gönderdi. Küçük kızın dışarı çıkmasının ardından C.K. ise E.Y.'ye ?Kandil bugün gel seni öpeyim' diye yanına çağırdı, ardından da dudağından öpüp, vücudunu okşadı. Yaşanan bu olayın ardından korkuya kapılan ve ağlayarak dükkandan çıkan E.Y. eve gidip durumu ailesine anlattı. Ailesinin şikayeti üzerine C.K. polis tarafından gözaltına alındı.

İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen C.K. ?Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.Adliye çıkışında ise C.K., kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce gülmeye başladı. Ekip otosuna bindirilen C.K. ardından Edirne Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

Olay sonrası psikolojisi bozulduğu belirtilen E.Y.ye ise uzmanlar tarafından destek verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber