FEM Akademi hızlandırılmış yaz kurslarına başlıyor

FEM Akademi Dershaneleri Gaziantep Şubesi, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için 1 Haziran'dan itibaren sınava kadar hızlandırılmış yaz kursu düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurs kapsamı içerisinde haftalık 15 saat, toplamda ise 210 saat ders yapılacak. Öğrencilere 6 tane kitap, 400 de yaprak test verilecek. 10 deneme sınavı yanı sıra soru çözüm saati yapılacak.

FEM Akademi Dershane Müdürü Yıldıray Türker, öğrencilere her türlü desteğe hazır olduklarını, kadrolarının branşında uzman, deneyimli öğretmenlerden oluştuğunu söyledi. Türkiye'nin kendini kanıtlamış en kaliteli dokümanlarını kullandıklarını belirten Türker, bu yılki sınavın önemine dikkat çekti. Türker, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için KPSS sınavı iki yılda bir kez yapıldığını ve iki yıl boyunca memur alımlarında bu sınavlardan alınan puanların kullanıldığını belirtti. Türker, başvuruların 18 Haziran'da başladığını, sınavın ise 23 Eylül'de yapılacağını aktardı.

FEM Akademi Dershanesi'nde KPSS haricinde lisansüstü eğitim sınavı, dikey geçiş sınavı, KPSS alan sınavı, kamu personeli dil sınavı hazırlık kursları da bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber