Bakan Yıldız: PKK'yı perişan etmeden bizim görevimiz bitmez

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, ?PKK'yı, terör örgütünün hangi tarafı olursa olsun, onları bu ülkede perişan etmeden bizim görevimiz bitmeyecek." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Yıldız, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan Ahmet Geben'in Kayseri'deki cenaze törenine katıldı. Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Yıldız, şehidin ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Ülkenin birliğine, beraberliğine ve bütünlüğüne kastedenlere karşı mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Bakan Yıldız, terör saldırılarının onların son çırpınışları olduğunu söyledi. Bakan şöyle devam etti:

?Bir kardeşimiz ağır yaralı. Üniversite rektörümüzden aldığım bilgiye göre yoğun bakımdaki ağır durumu sürüyor. Diğer yaralılarımızın durumu iyi. Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve içişleri bakanlığımız bunları ortaya çıkaracaktır, ama bunlar kim bilir hangi kurguyla, mutlaka başka bir gayeyle, susturuculu, uzun namlulu ve suikast üzerine kurulu bir yapı içinde gittikleri belli. 5 yaşındaki çocuk yaralı. 5 yaşındaki bir çocuğa kastedenlerin sana, bana, ona her birimize aynı şekilde kastettiği açık. Ülkeye katkı koyan herkese bunların kasıtları var. Ülkenin kalkınmasına, büyümesine, gelişmesine, birliğine ve beraberliğine emek koyan herkese bunların kasıtları var. PKK'yı, terör örgütünün hangi tarafı olursa olsun, onları bu ülkede perişan etmeden bizim görevimiz bitmeyecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber