Bakan,oğlunun mezuniyet törenine katıldı

Yıldız, oğlu Hayrullah Yıldız'ın eğitim gördüğü, Muradiye Eğitim Kurumları bünyesindeki ilköğretim okullarının mezuniyet törenine katıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, oğlu Hayrullah Yıldız'ın eğitim gördüğü, Muradiye Eğitim Kurumları bünyesindeki ilköğretim okullarının mezuniyet törenine katıldı.

Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada ''Bizler birçok şeye yatırım yaparız, ama en büyük yatırımın evlatlarımızın eğitimine olduğunu biliriz. Türkiye yalnızca sektörleriyle beraber değil, zihniyle, beyniyle, kalbiyle, vicdanıyla, aklıyla beraber büyüyor. Obez bir büyüme içinde değil. Bu yapıyı ancak eğitim kurumlarında eğitilenler yönetebilecekler" dedi.

Bakan Yıldız, konuşmasının ardından Muradiye Kültür Vakfı Kurucu Başkanı Mustafa Kalfaoğlu ile birlikte, Muradiye Eğitim Kurumu bünyesindeki ilköğretim okullarının orta kısımlarından birincilikle mezun olan öğrencilere ödüllerini verdi.

Delikanlı mezun oldu

Bakan Yıldız daha sonra eşi Selma Yıldız, büyükoğlu Ömer Yıldız ve Muradiye Eğitim Kurumları bünyesindeki Sevgi İlköğretim Okulunun orta kısmından mezun olan oğlu Hayrullah Yıldız ile birlikte AA kamerasına duygularını anlattı.

''Delikanlı mezun oldu. İnşallah başarılı bir hayata, bu ülkeye hizmet etmek için adım atacak'' diyen Yıldız, gelişen, büyüyen Türkiye'nin eğitim, öğretimiyle büyüyeceğini belirtti ve oğlu ile birlikte tüm seviyelerdeki öğrencilere başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber