Yakalanacağını anlayan hırsız kendini vurdu

Ankara'nın Çubuk İlçesinde bir evden hırsızlık yapan zanlı, yakalanacağını anlayınca kendini vurarak hayatını kaybetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Çubuk'un Barbaros Mahallesinde Turna-2 Sokakta bulunan Salim Yılmaz'a ait tek katlı evden hırsızlık yapıldı. 3 kişi oldukları belirlenen hırsızlardan ikisi eve girerken bir kişi de gözcülük yaptı.

Kimsenin olmadığı evde, hırsızları fark eden çevredekilerin ve yakında bulunan inşaatın bekçisinin müdahalesi sonucu kaçan hırsızlardan A.K. Y. (26) kendisini kovalayan kişilere rast gele ateş açtı.

Olay yerine polisin gelmesiyle köşeye sıkışan zanlı A.K.Y., yakalanacağını anlayınca elindeki silahı kafasına tutarken, biranda elindeki silahın ateş almasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesiyle birlikte kömürlüğe saklanan diğer zanlı C.U. (28) kaçarken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Polis, henüz plakası belirlenemeyen siyah renkli bir otomobille kaçan diğer zanlının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Öte yandan, olay yerinden Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi-ne kaldırılan zanlı A.K.Y.'nin cesedi Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan otopsinin ardından Ankara Adli Tıp Morguna gönderildi.

Çok sayıda sabıkaları tespit edilen zanlıların üzerinde yapılan aramada 2 bıçak ve bir silah ele geçerken, hırsızlık yaptıkları evden çaldıkları belirlenen yaklaşık 5 bin TL ve altın küpeler henüz bulunamadı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber