Ağaçlar budandıkça yoksullar ısınacak

Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında boyları uzayan ağaçları budamayı ve budadığı ağaçları ilçedeki yoksulların evlerine yakacak olarak kullanmak üzere teslim etmeyi sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında boyları uzayan ve polen ürettiği için vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyen kavak ağaçlarını budamaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi, program dahilinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ağaç budamalarını sürdürerek ağaçları yaza hazırlamasının yanı sıra soğuk kış günlerinde yoksul vatandaşların evini ısıtmaya da hazırlık yapıyor.

Kent yaşamını aksatan, elektrik direklerini saran, ulaşımı zorlaştıracak biçimde sokağa sarkan ağaçların budanmasını öncelik tanıyan belediye ekipleri önceki yıl Ocak-Mayıs ayları içinde 2925 ağaç budamalarının ardından, 1 Ocak-12 Mayıs 2012 tarihleri arasında 4165 ağaç budayarak performanslarını yüzde 43 oranında arttırdı.

Budanan ağaçları kullanıma hazır hale getirerek Çankaya Belediyesi Çözüm Merkezi'ne yapılan başvurular doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine gönderen Çankaya Belediyesi, budama çalışmalarını dayanışma fırsatına dönüştürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber