'Tenis Benimde Sporum' etkinliği ençok çoçukları sevindirdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Tenis Benimde Sporum" adlı halka yönelik etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2012 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Tenis Federasyonu ve Tenis İhtisas Kulübü'nce Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte en çok çocuklar eğlendi. Etkinliğe katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da tenis branşının yaygınlaşmasında bu tür etkinliklerin yapılmasının çok önemli olacağını belirtti.

Amaçlarının sporun vatandaşları özelliklede çocukları farklı spor dallarına yönlendirmek olduğunu hatırlatan Vali Aksoy, "Bu bayram spor bayramı. Buradan hareketle biz de herkesin spor yapmasını sağlayarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlaması bizim hedeflerimiz arasında yer alıyor. Gördüğünüz gibi çok farklı yaş gruplarından birçok çocuğumuz bu etkinliğe katıldı. Umarım bu artarak devam eder." dedi.

Projenin diğer bir amacının da tenis sporunu tanıtmak olduğunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, "Bundan sonra sıklıkla Cumhuriyet Meydanı'nda branşların tanıtımı ile ilgili faaliyetler yapacağız. Bunun ilki olan ve aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan ?Tenis Benimde Sporum' adlı faaliyete vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bizi sevindirdi." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber