Malatya'da 125 kilo esrar yakalandı

Malatya'da polis tarafından istihbarat çalışması sonucu düzenlenen operasyonda, bir araçta güneş enerjisi su tanklarına gizlenmiş halde 125 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'da polis tarafından istihbarat çalışması sonucu düzenlenen operasyonda, bir araçta güneş enerjisi su tanklarına gizlenmiş halde 125 kilogram toz esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu batı illerine sevk etmeye çalışan zanlıların narkotik köpeklerin koku alarak uyuşturucuyu yakalamasını önlemek amacıyla paketlere kırmızı biber sürdüğü belirlendi.

İl Emniyet Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından birkaç aydır sürdürülen istihbarat ve teknik takip çalışması sonucu, kapalı kasa kamyonet durdurularak arama yapıldı. Aramada güneş enerjisi su tanklarına gizlenmiş halde paketlenmiş 125 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturu madde ile ilgili F.Ç ve A.B isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Son dönemde Malatya polisi tarafından ele geçirilen en yüksek miktarlı uyuşturucu madde olan esrarın batı illerine nakledilmek istendiği belirlendi. Narkotik dedektör köpeklerin koku almasını önlemek için paketlere kırmızı biber sürdükleri tespit edildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, satmak ve nakletmek maksadıyla uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber