Yabancı öğrenciler Başkan Akdemir'i ziyaret etti

Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'nca başlatılan 'Yaşlılar Gençler Elele' projesi kapsamında Hırvatistan, Romanya, Çek Cumhuriyeti ve Litvanya'dan Zonguldak'a gelen 23 öğrenci, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak ve Türk kültürünü çok beğendiklerini ifade eden yabancı öğrenciler, Başkan Akdemir ile sohbet etti. Yabancı öğrenciler, kentteki huzurevinde barınan yaşlılara ilgiye hayran kaldıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akdemir ise projenin kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek olduğunu kaydederek, "Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Projeniz çok anlamlı ve güzel. Özellikle yaşlılarımızı ziyaret etmeniz, onlarla ilgilenmeniz, sizin gibi gençlerimizin yapmış olduğu en güzel çalışmalar. Yaşlılara önem vermeyen, onların duygularını anlamayanlar, önce kendilerine daha sonra da çevresine faydalı olamazlar. Sizler, farklı ülkelerden gelerek, kültürümüzü tanıyarak ve bir bağ oluşturarak bu projenin içerisinde yer alıyorsunuz. Hepinizi bu güzel ve anlamlı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum.? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Romanya'dan gelen bir öğrenci, kendi ülkelerinin belediyesine yönelik bilgileri ve flamaları Başkan Akdemir'e hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber