AK Parti'den Şanlıurfa kongresine üç dilde davet

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, AK Partililer il kongresine davet için 3 dilde ayrı afiş hazırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, AK Partililer il kongresine davet için 3 dilde ayrı afiş hazırladı. Türkçe, Kürtçe ve Arapça hazırlanan afişlerde 'Büyük kongreye davet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran 2012'de Şanlıurfa'da' ifadesi yer alıyor.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, ilçede 3 dilin de yaygın olarak kullanıldığını belirterek, ilçede yaşayan tüm vatandaşlar için kendi ana dillerinde pankartlar hazırladıklarını söyledi. Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda yapılacak il kongresine büyük bir katılım beklediklerini ifade eden Sayan, bunun sağlanması için de Türkçe, Kürtçe ve Arapça pankart hazırlayarak ilçenin değişik noktalarına astırdıklarını söyledi.

Başkan Sayan, ?İlçemizde yaşayan Türk, Kürt ve Arap vatandaşların anlayabileceği bir afiş hazırlattık. Tüm halkımızın katılımı ile çok coşkulu ve görkemli bir kongre gerçekleştireceğiz. Viranşehir Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlarımız ile birlikte kongre için Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'na gideceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber