Berber dükkanında ?alkollü muhabbet' ölüm getirdi

Üsküdar'daki bir berber dükkanında makasla işlenen cinayetin zanlısı Yasin A. (27) isimli şahıs gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cinayetin, iş yerinde alkol alan şahısların küfürlü konuşması sonucu gerçekleştiği öğrenildi. Zanlı Yasin A., Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi.

Üsküdar Salacak Mahallesi Doktor Sıtkı Sokak'taki berber dükkanında 25 Mayıs'ta gerçekleşen olay, iddiaya göre şöyle gelişti. Hırsızlık, gasp, yaralama, uyuşturucu madde kullanmak ve polise mukavemet suçlarından poliste kayıtları olan Yasin A., selamlaştığı berber arkadaşı Sezgin'in daveti üzerine dükkana girerek arkadaşıyla alkol almaya başladı. Sezgin'in akrabası olduğu öğrenilen Adem Ergül (27) de kendilerine eşlik etti. Yasin A.'nın argo konuşmalarından rahatsız olan Adem Ergül, bir süre sonra müsaade isteyip mekandan ayrılmak isteyince, Sezgin, ?O benim çocukluk arkadaşım. Kötü bir niyeti yok.? ikazıyla bu isteğinden vazgeçti. Sezgin tuvalete gitmek üzere mekandan ayrılınca, ikili arasında küfürlü konuşma sebebiyle tekrar gerginlik yaşandı. Sözlü tartışma kavgaya dönüşünce, Yasin A. dükkanda bulunan makaslardan biriyle Adem Ergül'ü göğüs ve bacağından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Ergül, tüm müdahalele rağmen kurtarılamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, cinayet zanlısı Yasin A. gözaltına alındı. Poliste verdiği ifadesinde olay sırasında alkollü olduğunu söyleyen Yasin A.'nın küfür yüzünden aralarında tartışma çıktığını, önce karşı tarafın kendisine makas çektiğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Yasin A., Üsküdar Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber