Bilişim komisyonu İstanbul'da

TBMM Bilişim ve İnternet Araştırmalar Komisyonu adına İstanbul Emniyeti Müdürlüğü'nü ziyaret eden AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, bilişim konusunda İstanbul polisinin çalışmalarını mükemmel buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Bilişim ve İnternet Araştırmaları Komisyonu, 3 milletvekili ve 15 uzman ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Komisyon Başkanı AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ve CHP Bursa milletvekili Dr. Aykan Erdemir, İstanbul Bilişim Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE)'nu gezdi. İnternetin sosyal etkilerini araştırarak rapor hazırlayan komisyona, Bilişim Suçlarla Mücadele polisi ve MOBESE'de görevli bulunan polislerin yaptığı çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı. Emniyet Amiri Burak Çekiç'in yaptığı sunumda emniyetin ?Bilişim Üssü? olarak adlandırılan ve yapımı için çalışmaların devam ettiği yeni bir bina projesi de anlatıldı.

"BİLİŞİM ÜSSÜ İLE İSTANBUL DAHA DONANIMLI OLACAK"

Gezi ve incelemelerin ardından Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Komisyon olarak 10 milletvekili ve uzmanlarla araştırmalarda bulunduklarını belirten Ünüvar, İstanbul Emniyeti'nin bilişim konusunda dünden daha iyi olduğunu, kurulacak olan bilişim üssü ile gelecekte çok daha iyi noktaya geleceğini söyledi. Ünüvar, yaptıkları incelemelerin ardından İstanbul polisinin çalışmalarını mükemmel bulduklarını söyledi. Açıklama sonunda momisyon üyelerine plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber