Üniversite öğrencileri büyük tehlike atlattı

Nazilli'de son 10 gündür aralıklarla etkili olan yağış kazalara zemin hazırladı. Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün tekeri çöken asfalta sıkıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2012 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Nazilli merkez Albay Karaibrahimoğlanoğlu Caddesi 94 Sokak ile 257 Sokağın kesiştiği bölgede çöken asfalt korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. Nazilli'den İsabeyli'ye öğrenci taşıyan İsabeyli Belediyesi'ne ait 09 NT 302 plakalı otobüs, içindeki 32 yolcuyla hareket halinde seyrederken çöken asfalt nedeniyle büyük tehlike atlattı. Aracın sağ arka tekerleği çöken asfalt nedeniyle yaklaşık 20 santim çukura düşerken, telaşlanan yolcular araçtan kaçarcasına indi. Otobüs kendi imkanlarıyla kurtulurken, meydana gelen kazada can ve mal kaybının olmaması şans olarak değerlendirildi.

Kazayı gören ve olay yerine gelen bölge esnafı ve vatandaşlar, çöken asfaltı yakından inceledi. Asfaltın altından akan suyu göre vatandaşlar, bölgede daha önce de asfalt çökmelerinin meydana geldiğini söyledi. Eski Sanayi Sitesi ve Otogar'a yakın bölgede meydana gelen asfalt çökmesi ilçenin alt yapı sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Asfalt çökmelerinin Doğalgaz çalışmalarının ardından düzensiz kapatılan kazılardan ve Nazilli'de son 10 gündür aralıklarla etkili olan yağıştan kaynaklandığı iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber