Okuma salonu öğrencileri bahar şenliklerinde buluştu

Mardin'in Midyat ilçesinde MİAD, MİKAD ve NİSADER dernekleri tarafından sürdürülen ?Çiçekler Solmasın', 'Umuda Yolculuk' ve 'Gençlerle El Ele' projeleri kapsamında eğitim gören öğrenciler bahar şenliğinde buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şenlik kapsamında düzenlenen satranç ve tenis müsabakalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen bahar şenliğine SODES yetkilileri Ahmet Tekin, Burhan Köse, Midyat Sanayici ve İş Adamları (MİSADER) Başkanı Yusuf Yenigün, Midyat ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (MİAD) Başkanı Mehmet Adam, Midyat Aktif Öğretmenler Derneği (MİAD) Başkanı Hasan Çelik, okuma salonu öğretmenleri ve öğrenciler hazır bulundu.

Şenlikte konuşan MİSADER Başkanı Yusuf Yenigün, ?Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her alanda başarılı olmaları bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımızın gözlerindeki parlaklığı gördükçe geleceğinin en büyük yatırımcılarını görüyorum. Ülkesinin birliğine ve bütünlüğüne inanan çocuklarımızla gurur duyuyoruz.? diye konuştu.

Şenlikte satranç ve tenis müsabakalarında öğrenciler hünerlerini sergiledi. Müsabaka sonunda masa tenisi erkeklerde İsmail Yalçın Altındağ, bayanlarda Merve Örenç birinci oldu. Satranç müsabakalarında ise erkeklerde Abdülkerim Deniz, bayanlarda da Aygül Tolan birinciliği elde etti.

Dereceye giren öğrenciler çeşitli ödüller, müsabakalara katılan tüm öğrencilere ise teselli ödülü verildi.

MİAD, MİKAD, NİSADER dernekleri tarafından sürdürülen ?Çiçekler Solmasın', ?Umuda Yolculuk' ve ?Gençlerle El Ele' projeleri Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından finanse ediliyor, Mardin Valiliği tarafından destekleniyor, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber