İçinde 35 bin liralık altın bulunan çelik kasa çalındı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, arka balkon kapısından girdiği evden içerisinde 35 bin liralık altın bulunan çelik kasayı alıp kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çiftehavuzlar Mahallesi 2. Emek Caddesi'nde ikamet eden Yusuf B.'un (25) evine, arka balkon kapısından giren kişi ya da kişiler, yatak odasında bulunan 50x30 ebadında şifreli çelik kasayı çaldı. Polise müracaat eden ev sahibi Yusuf B., çelik kasa içinde piyasa değeri 35 bin lira olan 6 bilezik, 1 set, altın kol saati, 3 bileklik, 2 küpe ve inci set, 10 yarım altın ve 70 çeyrek altının olduğunu söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

"ÇELİK KASAYA PARA VE ALTIN KOYMAYIN"

Öte yandan, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da muhtarlarla buluştuğu toplantıda, çelik kasaların güvensiz olduğunu söylemişti.

Kahya, şu ifadeleri kullandı: "Hırsız kasayı komple götürüyor, tenha bir yerde açıyor, içerisindekileri tamamen boşaltıyor. Kasalar kesinlikle güvensiz. Kasalara para koymayın. Özellikle uzun tatil dönemlerinde kasa hırsızlıkları artıyor. Akşamları bırakıp gidiyorsunuz. Onun için kasalarda fazla para koymayın. Tatillerde özellikle kasalara para koymayın. Lütfen paraları bankaya yatırın."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber