Bahçekapılı: Menajerlik sorularının çalınmasıyla ilgim yok

'Şike' davasında tutuksuz sanık Volkan Bahçekapılı, menajerlik sorularının çalınmasıyla ilgili bilgisi olmadığını savundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Bahçekapılı'ya menajerlik sorularının çalınması iddiasıyla ilgili sanık Sami Dinç ile görüşüp görüşmediğini sordu. Bahçekapılı, ?Geçmiş dönemdeki soruları verdi. Çalıştırdı. 'Bunlara benzer sorular çıkar' dedi.? diye konuştu.

Mahkeme Başkanı'nın, ?Soruların ele geçirilmesiyle ilgili bilgin var mı?? sorusuna Bahçekapılı, "Hayır." cevabını verdi.

Bahçekapılı'dan sonra sanık Faruk Yaşar'ın çapraz sorgusu yapıldı. Mahkeme Başkanı, ?İhan Ekşioğlu ile görüşmen var. Serdar Kulbilge, Gençlerbirliği-Trabzon maçında sakatlanıp çıkıyor. ?Yedeklerle mi şey yapacağız?' diyorsun. Ne demek?? diye sordu. Yaşar, ?Yani maç ile ilgili değerlendirmeler yapıyoruz. Yedeklere de mi dua edeceğiz anlamında ifadeler. Yani Gençlerbirliği kalecisi iyi oynasın gol yemesin diye.? dedi.

Mahkeme Başkanı'nın, ?Konulara sen de vakıfsın, gibi ifadeler var. Hangi konular?? sorusuna Yaşar, ?İlhan beyle görüşmelerimizde, maçlarla ilgili yorumlar yaparız. O izlemez deplasman maçlarını, ben ona anlatırım.? cevabını verdi.

Trabzonspor avukatı, ?İlhan bey size tuvalette yaptığınız konuşmayı soruyor. Tapelerde sık sık tuvalette konuşmalar geçiyor. Nedir bu konuşmalar?? sorusunu yöneltti. Yaşar bu soruya, ?Bana bir buçuk sene önceki, tuvaletteki konuşmamı mı soruyorsun?? şeklinde cevap verince Mahkeme Başkanı sanığı uyardı. Başkan Ekinci, ?Bana bak, düzgün dur. Daha önceden de izliyorum seni. Bilmiyorsan 'bilmiyorum' diye cevap ver. Cevap vermek istemiyorsan vermezsin.? diye tepki gösterdi. Bunun üzerine sanık Yaşar, konuşmaları hatırlamadığını söyledi.

Yaşar'ın avukatı Mahkeme Başkanı'na yönelik sanığın azarlanamayacağını söyledi. Mahkeme Başkanı da azarlamadığını uyardığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber