Acar: Karaman ile şike endişelerini iletmek için görüştüm

'Şike' davasında sanık Serkan Acar, eski Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile görüşmelerinin şikeyle ilgisi olmadığını, aksine bu yöndeki endişeleri iletmek amacıyla görüşme yaptığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Acar'a, ?Manisa'da Hikmet Karaman ile görüştünüz, ne görüşmesiydi?? diye sordu. Acar, Karaman'a Manisaspor-Trabzonsopr maçı için endişelerini ilettiğini belirtti.

Mahkeme Başkanı'nın, görüşmelerini kimin isteği üzerine yaptığı sorusuna Acar, ?Kulüpteki görevim gereği, derneklerden ve kamuoyundan gelen baskı üzerine sayın başkan (Aziz Yıldırım) istedi. Karaman da bizi kabul etti, endişelerimizi ilettik.? cevabını verdi.

Mahkeme Başkanı, telefon görüşmesinde 'Kendisi ne istiyor?' ifadesinin ne anlama geldiğini sordu. Acar, ?Bir transfer konusu vardı. Sol kanata oyuncu arıyorduk. Birinci öncelik Simpson'dı. Onunla ilgili Karaman'dan bilgi istedik. Onun yetenekli oyuncu olduğunu Fenerbahçe'de iş yapacağını söyledi. Hocaya, 'Siz sezon planlamasını yaparsınız. Sezon sonu ?bu oyuncu bana lazım' derseniz, biz de sezon sonu böyle bir durumla karşılaşabiliriz' dedim. O da ?hayır başkanlar karar verir, aralarında hallederler' dedi.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber