İl Müftüleri Semineri Sakarya'nın Sapanca İlçesinde yapılacak

Sakarya'nın Sapanca ilçesi, 4-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İl Müftüleri Seminerine ev sahipliği yapacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Sapanca ilçesi, 4-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İl Müftüleri Seminerine ev sahipliği yapacak. Seminerin açılışına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de katılacak.

Düzenlenecek seminer hakkında bilgi veren Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, ?Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi, hizmette verimliliğin artırılması, metod ve ilke birliğinin sağlanması, teşkilat mensupları arasında iletişimin güçlendirilmesi ve gerçekleştirilecek faaliyetler konusunda bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla, 4-7 Haziran 2012 tarihleri arasında Sapanca Güral Otel'de İl Müftüleri Semineri düzenlenecek? dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş'in de katılacağı Seminer Programına; 81 İlin Müftülerinin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Genel Müdürler, Komisyon Başkanları, Birim Başkanları, Müşavirler, Daire Başkanları ve Uzmanların da katılacağını anlatan Serenli, ?İl Müftüleri Semineri, 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek olan Açılış Programı ile başlayacak. Açılış Programı'nda; Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de birer konuşma yapacaklar? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber