Dolmuş paraları Başkan'dan

Mardin'de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında tarihi sokaklarda yapılan kazıları denetlemek için makam aracı yerine şehir içi dolmuşları tercih eden Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, bindiği şehir içi dolmuşunda vatandaşlarla ilginç diyaloglar kuruyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin'de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında tarihi sokaklarda yapılan kazıları denetlemek için makam aracı yerine şehir içi dolmuşları tercih eden Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, bindiği şehir içi dolmuşunda vatandaşlarla ilginç diyaloglar kuruyor. Bindiği dolmuşta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ayanoğlu, bir vatandaş tarafından kendisine ikram edilen tandır ekmeğini yedi. Minibüste bulunan Japon turistler de tercümanlarının başkanın minibüste olduğunu söylemesi üzerine, Başkan Ayanoğlu'yla sohbet etti. Dolmuşa binen vatandaşların paralarını ödemeyi de ihmal etmeyen Ayanoğlu, vatandaşların hayır dualarını alıyor.

Mardin'de yapılan hizmetleri yerinde incelemek için sık sık makam aracı yerine halkın bindiği şehir içi dolmuşları tercih ettiğini belirten Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, hizmetleri yerinde incelemek için makam aracı yerine halkın içinde halkın arasında olmayı tercih ettiğini söyledi. Ayanoğlu, ?Mardin halkına en iyi hizmeti yapmak için halkın istek ve şikâyetlerini dinlemek için şehir içi dolmuşlarında vatandaşların nabzını yokluyorum. Bu da benim için çok önemlidir. Çünkü halkımız en iyi hizmete laiktir. Bizde onlardan biri olarak, makamda değil halkın arasında olmamız gerekir.?dedi

Minibüste seyahat eden Mustafa Kızıltan adlı vatandaş ise belediye başkanını minibüste görmenin kendisi için güzel bir duygu olduğunu söyledi. Kızıltaş, ?Sağ olsun başkanımız dolmuş ücretimizi de ödeyerek bizlere güzel bir jest yaptı. Yöneticilerimizi ara sıra da olsa toplu taşıma araçlarında görmek bizleri mutlu ediyor. Yöneticilerin, belediye başkanımızın da yaptığı gibi ara sıra halka karışması lazım.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber