Bankamatik fareleri önce kameraya sonra polise yakalandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bankamatiğe özel aparat yerleştirerek kartları ele geçiren 3 kişi önce kameralara, sonra da emniyete yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, bankamatiklere yerleştirdikleri özel düzenekle vatandaşları dolandıran 3 kişiyi kameralar anbean kaydetti. Edilinen bilgiye göre, bir grubun, 13 Mayıs, 16 Mayıs ve 21 Mayıs'taki 3 faklı olayda Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir banka şubesinin bankamatiğine yerleştirdikleri özel düzenekle vatandaşların kartlarını sıkıştırarak ve daha sonra yardım etme maksatlı yaklaşıp şifresini alarak dolandırıcılık yaptıklarını tespit edildi.

27 Mayıs'ta ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları incelemeler neticesinde M.A., V.K. ve G.Z.K. isimli 3 şahsın bankamatiğe yerleştikleri özel düzenekle ele geçirdikleri kartlardan para çektikleri ve haksız kazanç sağladıklarını belirledi. Yapılan operasyon sonucunda zanlılar suç aletleri ile birlikte yakalandı. Şahısların, İstanbul Pendik'te de aynı suçtan araması bulunduğu öğrenildi.

Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.A. Pendik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber