Kardelen Günleri sona erdi

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından bu yıl ilk kez Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen 1. Kardelen Günleri sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve 31 Mayıs Perşembe günü başlayan 1. Kardelen Günleri sona erdi. Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından fotoğraf ve resim sergisi açılışları ile başlayan Kardelen Günleri'nde öğrenciler 3 gün boyunca Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde kendi hazırlamış oldukları projeleri sergilemenin yanı sıra hazırlamış oldukları çeşitli aktiviteleri de programa gelenlerin beğenisine sundular.

Özel Kardelen Koleji öğrencileri 1. Kardelen Günleri'nin ikinci gününde 1. sınıf öğrencileri tarafından salsa gösterisi, 3,4 ve 5. sınıflar tarafından oluşturulan müzik korosu, jimnastik gösterileri ve konser ile devam etti. Kardelen Günleri'nin üçüncü ve son gününde ise Ritim grubu gösterileri, 1. sınıflardan oluşan müzik korosu, 1. sınıf öğrencileri tarafından Kafkas dans gösterileri, halk oyunları gösterileri, 1. sınıf öğrencileri tarafından şiirlerin okunması ve öğrenciler tarafından verilen konser ile sona erdi.

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Özgül Saygılı 1. Kardelen Günleri'ne gösterilen ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını söylerken gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Saygılı, " Özel Kardelen Koleji olarak bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz 1. Kardelen Günleri programımız 3 gün boyunca dolu dolu etkinlikler ile geçti. 1. Kardelen Günleri ilk gün fotoğraf ve resim sergilerinin açılmasıyla başlarken öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeler sergilendi. Bunun yanı sıra yine ana sınıfı öğrencilerimizin müzik korosu, 1. sınıf öğrencilerimizin müzik korosu, salsa dans gösterileri, Kafkas dans gösterileri ve ritim gurubu etkinliklerimiz büyük bir beğeni topladı. Yine okulumuz öğrencileri tarafından halk oyunları gösterileri, mini konserler Forum Kapadokya Alışveriş merkezine gelen misafirler tarafından büyük bir beğeni kazandı. Bu yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz Kardelen Günleri'ne gösterilen ilgide bizleri son derece mutlu etti. Kardelen Günleri etkinliklerimizde emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, okul personellerimize, öğrencilerimize, öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere kapısını açarak 1. Kardelen Günleri'ni yapmamıza destek veren Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi idarecilerine ve personellerine de teşekkür ediyorum"dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber