Ulaş'ta öğretmenlere 'Çağdaş Yaklaşımlara Göre Okul Yönetimi' konulu konferans verildi

Ulaş ilçesinde öğretmenlere "Çağdaş Yaklaşımlara Göre Okul Yönetimi" konulu konferans verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 08:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Sivas'ta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi" (SEKAP) kapsamında Ulaş Lisesi tarafından düzenlenen konferans, Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu

(YİBO) salonunda gerçekleştirildi.

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı İshak Topçu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir, Şube Müdürü Burhan Karapınar, İl Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Hacı Dişçeken, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca, şube müdürleri, okulların idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Yöneticilere ve öğretmenlere "okul yönetimi" konusunda bilgiler veren Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Özdemir, "Çağdaş Yaklaşımlara Göre Okul Yönetimi" konulu sunum yaptı.

Prof. Dr. Özdemir, öğretmenlerin öğrencileri her gün şaşırtacak şeyler yaparak, kendilerini ve okulu sevdirmeleri gerektiğini ifade etti. Özdemir'in yaklaşık 1,5 saat süren sunumu katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise SEKAP kapsamında yapılan bu çalışmanın, ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerine daima katma değer sağlayacağını ifade etti. Akpınar, Prof. Dr. Servet Özdemir ile gayretli çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ulaş Lisesi'ne teşekkür etti.

Akpınar'ın, öğretmenler adına çiçek takdim ettiği Özdemir'e, okul yönetimi de Sivas'a özgü çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber