Dünya Çocukları Gebze'ye geliyor

Dünya çocukları, Türkçe şarkılarını Gebzeliler için söyleyecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

10.Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları'nın Gebze finalinin tanıtım toplantısı, 5 Haziran Salı günü saat 10.00'da Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezi salonunda yapılacak.

Dünya çocukları, Türkçe şarkılarını Gebzeliler için söyleyecek. Her yıl geleneksel olarak dünya çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen ve bu sene 10.'su düzenlenecek olan 10. Uluslar arası Türkçe Olimpiyatları'nın bir ayağı da Gebze yapılacak. 135 ülke ve 41 il etkinliği kapsamında yapılacak Gebze finali, Gebze Belediyesi'nin katkılarıyla 12 Haziran Salı günü saat Alaattin Kurt Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

'İnsanlık El ele' ana temasıyla bu yıl 10.'su düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları'nın Gebze finalinin tanıtım toplantısı, Gebze Kent Meydanı'nda bulunan çok amaçlı kültür merkezi salonunda 5 Haziran saat 10.00'da yapılacak. Olimpiyatların Gebze finaline katılarak Türkçe şarkıları Gebzeliler için seslendirecek çocukların da hazır bulunacağı toplantının ev sahipliğini yapacak olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tüm basın mensuplarını tanıtım toplantısına davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber