Başkan İnceoğlu 75 gün sonra görevine döndü

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belde Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu geçirdiği kalp krizinin ardından 75 gün sonra iş başı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, mart ayında geçirdiği kalp krizinden sonra 75 gün boyunca görevinden uzak kalmıştı.

Başkan İnceoğlu'nu belediye hizmet binası önünde Başkan İnceoğlu'nun bulunmadığı sürece içerisinde yerine vekalet eden Meclis Üyesi Hüseyin Sapaz, Başkan Yardımcısı Sadi Öz, belediye çalışanları ve vatandaşlar karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Başkan İnceoğlu, 29 Haziran tarihine kadar raporu olmasına rağmen rapor süresini beklemeden görevine döndüğünü söyledi. Başkan İnceoğlu, Akçaylıları özlediğini belirterek, ?Yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrı kaldığım süre içerisinde her zaman desteklerini yanında hissettiğim değerli Akçaylı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Benim bulunmadığım süre içerisinde arkadaşlarımız çalışmaları aksatmadan sürdürdüler. Bugünden itibaren sanki ilk kez göreve başlıyormuş gibi, aynı heyecan ve şevkle değerli Akçaylılara hizmete devem edeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber