12 DABO kapsamında Kayseri ile Nevşehir buluştu

Çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kayseri 12 Dev Adam Basketbol Okulları, Nevşehir 12 Dev Adam Basketbol Okullarını misafir etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki ekip bir de maçı yaptı.

Kayseri 12 DABO Antrenörü Hasan Aksoyak, iki takım arasında oynanan maç sonrasında çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ettiklerini ifade ederken, "Düzenli yaptığımız çalışmalarımızın çocuklarımızın gelişimlerine ne derece katkıda bulunduğunu görmek ve onların antrenmanlarda öğrendikleri teknikleri maç içerisinde de uygulamalarını sağlamak amacıyla belirli aralıklarla hazırlık maçları yapmaktayız." dedi.

Yapılan bu çalışmaların bir yenisi olarak bu hafta sonu antrenmanlarını yaptıkları spor salonunda Nevşehir 12 Dev Adam Basketbol okulları sporcu ve antrenörlerini misafir ettiklerini de belirten Aksoyak, onlarla bir dehazırlık maçı yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Maça sporcu velilerinin de yoğun ilgisi vardı. Baştan sonra çok çekişmeli ve zevkli bir mücadeleye sahne olan mücadelede her zamanki gibi kazanan basketbol ve dostluk oldu. Maç sayesinde antrenmanlarda hangi çalışmalara daha fazla ağırlık vermemiz gerektiğini konusunda ve sporcularımızın bireysel anlamda gelişimleri hakkında bilgi sahibi olduk. Bu tür maçlar yapmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki haftalarda ise biz de Nevşehir'e ve çevre illere giderek hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz. Bize bu imkânları sağlayan ve her türlü desteği veren TBF Başkanı Turgay Demirel'e, sponsorumuz Garanti Bankası'na, Genel Direktörümüz Sayın Samer Şenbayrak'a ve Kayseri'ye kadar gelerek bizlerle maç yapan Nevşehir 12 Dabo Antrenör ve sporcularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber