Taksicileri gasp eden zanlılar son hırsızlıkta yakalandı

Antalya'da müşteri gibi bindikleri taksi ve şoförlerinin değerli eşyaları ile paralarını gasp eden iki zanlı, son hırsızlıklarında polis tarafından yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, 20 Mayıs'ta Altındağ Mahallesi'nde bindikleri ticari taksinin şoförü Ü.S.'yi silah ve bıçak tehdidiyle etkisiz hale getiren 2 zanlı, araçla birlikte cep telefonu ve 400 lirayı gasp ederek kaçtı. Ticari taksi şoförü Ü.S.'nin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, gasp edilen aracı Aksu ilçesi girişinde terk edilmiş halde buldu. Bu olaydan sonra izlerini kaybettiren zanlılar, 29 Mayıs'ta Kemer ilçesinde yine Beach Park'tan bindikleri ticari taksi şoförünü silah ve bıçak zoruyla etkisiz hale getirerek, Aslan Bucak Mahallesi'nde taksi şoförü G.K.'nin 70 lirası ile cep telefonunu gasp ederek kaçtı.

Ekipler, her iki ticari taksi şoförünün ifadesi doğrultusunda şahısların M.K. (19) ve İ.A. (18) olduğunu tespit etti. Polis, şahısların izine Güllük Caddesi'nde ulaştı. Burada bir ticari taksiyi daha gasp etmek üzereyken polisi fark eden zanlılar kaçmaya başladı. Kısa süreli kovalamacının ardından yakalanan M.K. ve İ.A.'nın, ellerindeki poşetten tabanca ve eldiven çıktı. Emniyete götürülerek sorgulanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber