Eşini öldüren adama 16 yıl hapis cezası

İzmir'de, yirmi yıllık eşi Yeşim'i bıçakla öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 40 yaşındaki Hakan B., çıktığı son duruşmada 16 yıl 8 ay hapse mahkum oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de, yirmi yıllık eşi Yeşim'i bıçakla öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 40 yaşındaki Hakan B., çıktığı son duruşmada 16 yıl 8 ay hapse mahkum oldu. Çılgın kocanın daha önce de 5 çocuk annesi eşinin sırtına jiletle ismini kazıyıp işkence yaptığı ve sürekli şiddet uyguladığı

ortaya çıkmıştı.

Çok sevdiği eşi Hakan B.'ye 14 yaşında kaçan Yeşim B.'nin tek amacı mutlu olmaktı. Başında iyi giden evlilikten 5 çocuğu olan Yeşim B., son yıllarda eşinin inanılmaz işkenceleri karşısında daha fazla dayanamadı. Eşinin sürekli dövdüğü ve işkence yaptığı Yeşim B., çocuklarını yetiştirme yurduna verip kendisi de sığınma evine yerleştikten sonra boşanma davası açtı. Terk edilmeyi kabullenemeyen Hakan B., yaşları 3 ile 15 arasında değişen çocuklarını yetiştirme yurdundan kendi yanına aldı.

Seferihisar ilçesine bağlı Ürkmez'de kiraladığı daireye yerleşen Hakan B, çocuklarını görmek isteyen eşi Yeşim B.'yi yanına çağırdı. Boşanma davasını geri almasını isteyen Hakan B., eşini ikna edemedi. Bunun üzerine çıldıran çılgın koca, davasını geri alması teklifini kabul etmeyen Yeşim B.'yi çocuklarının da bulunduğu evde 12 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında eşinin kendisini aldattığını öne süren Hakan B.'ye, mahkeme heyeti 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber