Öğrenciler, 'Koşabiliyorken Koş' etkinliğinde stres attı

Aksaray'da Eğitimciler Derneği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 'Koşabiliyorken Koş' etkinliğine katılan eğitimciler piknikte stres attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2012 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. Çeşitli etkinliklere katılan Aksaraylılar Ihlara Vadisi'nden Selime kasabasına kadar da yürüyüş yaptı.

Piknik alanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün halk oyunları ekibi görsel bir şölen sundu. Daha sonra hep beraber halaylar çekildi. Futbol maçı ve halat çekme yarışları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, yaptığı kısa konuşmada, koşabiliyorken koş projemizi Aksaray Eğitimciler Derneği ile birlikte organize ettiklerini söyledi. Yoğun ilgiye teşekkür eden Arısoy, "Gerçekten çok güzel bir katılım vardı. Bizim bu projedeki amacımız, vatandaşlarımıza ve halkımıza spor yaptırmak. Spor kültürünü oluşturmak. Sporu tabana yaymak." dedi.

Eğitimciler Derneği Başakanı Menderes Akdere ise Aksaray'da Eğitimciler Derneği olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber bir yılın yorgunluğunu atmak ve Aksaray'ın güzelliklerini tanımalarına yardımcı olmak amacıyla Ihlara-Selime yürüyüşünü gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber