Çubuk Aile ve Toplum Merkezi'nde sertifika heyecanı

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, Çubuk Aile ve Toplum Merkezi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen '12-18 Yaş Çocuk ve Aile Eğitimi' ve ?Ev ve Büro Temizliği' kursuna katılanların sertifikaları törenle verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, Çubuk Aile ve Toplum Merkezi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen '12-18 Yaş Çocuk ve Aile Eğitimi' ve ?Ev ve Büro Temizliği' kursuna katılanların sertifikaları törenle verildi. Çubuk Aile ve Toplum Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen törene, Çubuk Halk Eğitim Müdürü Hayati Tamer, Çubuk Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Metin, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Samiye Korkmaz, Aile ve Toplum Merkezi Müdürü Vekili Bekir Demirel ve kursiyerler katıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında ev hanımlarına 12-18 yaş Çocuk Aile Eğitimi verildiğini söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Korkmaz, eğitimlerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirtti. Amaçlarının mutlu ve huzurlu aileler oluşturmak olduğunu vurgulayan Korkmaz, bunun da ancak eğitimle gerçekleştirilebileceğinin altını çizidi. Eğitimlerin 3 ay sürdüğünü kaydeden Korkmaz, büyük bir sabır ile kurslara katılan tüm bayanlara teşekkür ederek, "Hayat devam ettiği sürece bizim için eğitim her zaman sürecektir. Bu nedenle özellikle bayanlarımız her zaman eğitimle iç içe olmalıdırlar." dedi.

?Ev ve Büro Temizliği' kursuna katılanların istihdama hazırlandığını anlatan Hayati Tamer ise '12-18 Yaş Çocuk ve Aile Eğitimi' kursuna katılanların da çocuklarını geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlayacaklarını söyleyerek, kursun düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü'ne ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Konuşmaların ardından '12-18 Yaş Çocuk ve Aile Eğitimi'ne katılan 30 bayan ve ?Ev ve Büro Temizliği' kursuna katılan 12 kişiye sertifikaları Korkmaz, Demirel ve Tamer tarafından verildi. Sertifika töreninin ardından kursa katılanlar müzik eşliğinde eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber