Bisiklet projesi gençleri heyecanlandırıyor

Samsunlu gençler, İlkadım Belediyesi'nin ?Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Projesi (SAMBİS)' kapsamında sahil yolunda 8 kilometre boyunca bisiklet sürmenin keyfini yaşamak için gün sayıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Kalkınma Bakanlığı Koordinasyonu'nda, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), İlkadım Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen ?Temiz Bir Gelecek ve Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet' Projesi SAMBİS için hazırlıklar sürüyor. Toplamı 8 kilometre olan 6 tanesi merkez olmak 160 park istasyonu ve 110 bisikletten oluşan proje ile Samsunlular bisiklet keyfini yaşayacak. Sahil bandında yapılacak bisiklet yolu Samsun'da bir ilk olacak.

İlkadım Belediyesi tarafından sahil yoluna park istasyonlarının monte edilmesi ile gençler bisiklet sürmenin heyecanını ve tadını yaşayacak. Güneşli günlerin gelmesi ile birlikte SAMBİS bisikletleri ile pedal çevirecekleri günleri heyecanla bekleyen gençler, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a böyle bir hizmeti Samsun'a kazandırdığı için teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber