Mamak'ta Dünya Çevre Günü kutlandı

Mamak'ta 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 'Mamak Ekoloji Sergisi' ve 'Bu Benim Eserim' proje şenliğindeki 'çevre' konulu eserler Mamak Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2012 18:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serginin açılış kurdelesini Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Durlanık kesti.

Mamak Kaymakamlığı, Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Çevre Sizsiniz' projesi'nin son etabı 'Mamak Ekoloji Sergisi ve Bu Benim Eserim Proje Şenliği' tamamlandı. Kirletmeme kültürünü ve çöpü çöpe atmayı hedefleyen projenin son aşamasında Mamak Ekoloji Sergisi ve Dünya Çevre Günü Proje Tasarımları ve fotoğraf çalışmaları Mamak Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Serginin açılışını Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Orhan ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Durlanık gerçekleştirdi. 'Daha Temiz Bir Mamak İçin El Ele' sloganıyla yola çıkan Mamak Belediyesi de sergide vatandaşları çöplerini çıkarma saatleri konusunda bilgilendirmek amacıyla stant kurdu. Başkan Yardımcısı Orhan stantları tek tek gezerek, çevreci öğrencilerden projelerinin amacını dinledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber